Beoordeling 9.3 gebaseerd op 80 beoordelingen op Klantenvertellen.nl.

Garantie

Bij Auto Mensinck kunt u kiezen uit verschillende garantie mogelijkheden.

Al onze jonge Audi modellen hebben standaard twee jaar volledige fabrieksgarantie. Dit houdt in dat u als klant bij elke willekeurige Audi dealer in Europa kunt binnenrijden wanneer uw Audi een reparatie nodig heeft. Deze fabrieksgarantie is binnen de garantie termijn uit te breiden naar drie of zelfs vier jaar met een maximaal aantal kilometers van 150.000 km.
Mocht u een auto bij ons hebben gezien die buiten deze fabrieksgarantie valt dan leveren wij de auto standaard af met 6 maanden BOVAG garantie. Deze BOVAG garantie is bij de meeste mensen bekend en onze verkopers kunnen u uiteraard vertellen wat er onder deze zeer complete dekking valt.
Er is daarnaast nog een extra mogelijkheid. Wilt u de scherpste prijs voor de auto van uw keuze dan is er de mogelijkheid om te kiezen voor onze meeneemprijs. Op basis van de meeneemprijs kiest u ervoor om de auto af te nemen zonder de BOVAG garantie. Uiteraard betekend dit bij Auto Mensinck niet automatisch dat u niet kiest voor onze service. Mocht er onverhoopt toch iets kapot gaan aan uw auto dan staan wij graag voor u klaar en zullen wij ons uiterste best doen om u als klant zo goed mogelijk te helpen.