Beoordeling 9.3 gebaseerd op 80 beoordelingen op Klantenvertellen.nl.

Lease voorraad

Klik hier voor een overzicht van ons huidige lease aanbod.

Financial Lease is een interessante vorm van zakelijke kredietverlening op maat. In plaats van het eigen vermogen vast te leggen in auto’s, blijft u liquide en worden de eventuele kredietfaciliteiten bij de bank niet aangetast. Het is mogelijk om een slottermijn in het contract op te nemen. U betaalt over de slottermijn alleen rente (geen aflossing).

De aanschafprijs (exclusief btw) van een auto naar keuze – nieuw of gebruikt – wordt ondergebracht in een contract met vaste looptijd en rente en een (eventueel) vooraf overeengekomen slottermijn. De auto wordt geactiveerd op de balans van uw onderneming en u betaalt alleen de btw aan. U verrekent deze btw met de omzetbelasting. Kunt u de btw niet verrekenen, dan kunt u de btw laten meefinancieren.

U draagt zelf zorg voor motorrijtuigenbelasting, verzekering, onderhoud en eventuele reparaties. Daarnaast is het mogelijk de auto via ons goed te laten verzekeren.

Met Auto Mensinck als financiële partner bent u verzekerd van goed advies gericht op zekerheid die past bij uw wensen en behoeften als ondernemer.

Voordelen:

  • Vaste looptijd
  • Eventueel met slottermijn
  • Activering op uw balans
  • U verrekent de btw

Auto Mensinck biedt verschillende lease- en financieringsvormen aan.
Speciaal voor u op maat gemaakt. Voor meer informatie hierover vraag ernaar bij één van onze verkopers.


'