Beoordeling 9.3 gebaseerd op 80 beoordelingen op Klantenvertellen.nl.

Reviews

Schrijf een beoordeling

Lees onderstaand de reviews van Klantenvertellen.nl

 • Henri Kerkdriel
  9.7
  Ja, ik beveel dit aan
  Reden bezoek
  Aanschaf gebruikte auto
  Ervaring
  Deze week mijn Audi A6 allroad opgehaald. De auto
  zag er zeer netjes uit. Een nieuwe APK keuring erbij.
  Voor dat ik hem kocht uiteraard eerst een proefrit gemaakt.
  De auto mocht overal op gecontroleerd worden.
  Zelfs uitlezen van de auto was geen probleem.
  Van mijn oude auto die ik ingeruild heb nog mooi foto's opgestuurd
  gekregen van Wouter.
  Nog bedankt hiervoor.
  • Service: 9
  • Prijs/Kwaliteit: 10
  • Deskundigheid: 10
 • Dhr./mevr. Amsterdam
  8.7
  Ja, ik beveel dit aan
  Reden bezoek
  Aanschaf gebruikte auto
  • Service: 9
  • Prijs/Kwaliteit: 8
  • Deskundigheid: 9
 • J van der Beek Middenmeer
  9.3
  Ja, ik beveel dit aan
  Reden bezoek
  Aanschaf gebruikte auto
  • Service: 10
  • Prijs/Kwaliteit: 9
  • Deskundigheid: 9
 • Mikal Evers Den Bosch
  9.3
  Ja, ik beveel dit aan
  Reden bezoek
  Aanschaf gebruikte auto
  • Service: 10
  • Prijs/Kwaliteit: 9
  • Deskundigheid: 9
 • Gert-Jan van Mierlo Eersel
  9
  Ja, ik beveel dit aan
  Reden bezoek
  Aanschaf gebruikte auto
  Ervaring
  Erg mooi assortiment, alle auto's zijn de juiste uitvoering! Goed personeel met wie je goed kunt schakelen en van wie je goed (en eerlijk) advies krijgt! Koop hier binnenkort voor de derde keer een auto waarschijnlijk.
  • Service: 10
  • Prijs/Kwaliteit: 8
  • Deskundigheid: 9
 • hans van den Biezenbos bergeijk
  9.3
  Ja, ik beveel dit aan
  Reden bezoek
  Aanschaf gebruikte auto
  • Service: 10
  • Prijs/Kwaliteit: 9
  • Deskundigheid: 9
 • Ad Jansen Reusel
  9.7
  Ja, ik beveel dit aan
  Reden bezoek
  Aanschaf gebruikte auto
  Ervaring
  Na inmiddels de derde Audi aangekocht te hebben bij Auto Mensinck te Steensel heb ik bij dit bedrijf nog steeds het juiste gevoel.

  Ben nu inmiddels in het bezit van een Audi A6 3.0TFSI en rijd hier al vele kilometers probleemloos mee rond wat overigens met de andere Audi's ook geen probleem was.

  Het gehele personeel is altijd vriendelijke/uiterst flexibel en weten precies wat klantenbinding inhoudt.
  Ze staan voor hun product en weten nog echt wat kwaliteit is voor een betaalbare prijs . Wat mijn nog het meest verwondert is dat de auto's die de showroom verlaten er als nieuw uitzien, gewoon prachtig. Als Audi cq auto liefhebber ben je hier op het juiste adres .

  Mijn complimenten

  Ad Jansen
  Matrex Molds B.V.
  Maatwerk in matrijzen
  • Service: 10
  • Prijs/Kwaliteit: 9
  • Deskundigheid: 10
 • Inge & Sobarli Utrecht
  9.3
  Ja, ik beveel dit aan
  Reden bezoek
  Aanschaf gebruikte auto
  Ervaring
  Wij hadden nog geen ervaring met het kopen van een Audi en wij zijn in alle opzichten ontzettend goed geadviseerd en geholpen.
  Ook de service is fantastisch en het was een hele leuke verrassing dat we onze nieuwe auto (want zo leek hij wel toen we hem ophaalde) eerder konden ophalen.

  John en Wouter heel erg bedankt, we genieten ontzettend van onze Audi A3!
  • Service: 10
  • Prijs/Kwaliteit: 9
  • Deskundigheid: 9
 • Thomas Heerenveen
  9.3
  Ja, ik beveel dit aan
  Reden bezoek
  Aanschaf gebruikte auto
  Ervaring
  Drie jaar geleden bij auto Mensinck terecht gekomen voor de aanschaf van een mooie complete import audi. Vanwege de uitstekende ervaring toen, ook nu weer bij auto Mensinck uitgekomen. De goede prijs/kwaliteit, de uitstekende service, deskundigheid en de "no nonsense" attitude zetten de klant en zijn/haar wensen centraal. Mede hierdoor wederom een zeer mooie en zeer complete audi via auto Mensinck laten importeren naar volle tevredenheid. Alle complimenten aan team auto Mensinck.
  • Service: 10
  • Prijs/Kwaliteit: 9
  • Deskundigheid: 9
 • Rob van Rooij Hoofddorp
  9.3
  Ja, ik beveel dit aan
  Reden bezoek
  Aanschaf gebruikte auto
  Ervaring
  De service en dienstverlening rondom de recente aanschaf van mijn jong gebruikte audi Q 3 was meer dan uitstekend. Auto Mensinck komt haar afspraken na en ik kan dit bedrijf dan ook van harte aanbevelen.
  • Service: 10
  • Prijs/Kwaliteit: 8
  • Deskundigheid: 10
 • Maud Eindhoven
  8.7
  Ja, ik beveel dit aan
  Reden bezoek
  Aanschaf gebruikte auto
  Ervaring
  Via het internet terecht gekomen in Steensel en onze verwachtingen werden reeds bij binnenkomst overtroffen. Deskundigheid, vriendelijkheid en welwillendheid om mee te denken zijn de drie kernbegrippen die van toepassing zijn. Alle afspraken netjes nagekomen en naar volle tevredenheid. Bij aflevering zelfs enkele extras in ontvangst mogen nemen, waar komt dit nou nog voor? De bos bloemen maakten het he-le-maal af! Top bedrijf met top medewerkers en een speciale note voor Wouter die absoluut weet hoe een klant tevreden naar huis te sturen met een nieuwe aanwinst
  • Service: 9
  • Prijs/Kwaliteit: 8
  • Deskundigheid: 9
 • Angelique Bombeeck Eindhoven
  8.7
  Ja, ik beveel dit aan
  Reden bezoek
  Aanschaf gebruikte auto
  Ervaring
  Via via kwam ik terecht bij auto Mensinck, om te ervaren hoe het voelde om in een bepaald type auto te rijden.
  Ik kreeg een hele mooie uitvoering mee die ver boven mijn budget lag, maar ik was meteen verkocht, dat zou hem gaan worden, dus de zoektocht begon.
  Ze hebben er alles aan gedaan om de juiste voor me te vinden, ze begrepen wat ik zocht binnen m'n budget, maar helaas kwam de juiste maar niet voorbij.
  Mijn ervaring met dit bedrijf is dat je top wordt geholpen, eerlijk en oprecht, en ontzettend klantvriendelijk.
  Ik heb nog geen ervaring met de service, maar ben ervan overtuigd dat deze idem is.
  • Service: 9
  • Prijs/Kwaliteit: 8
  • Deskundigheid: 9TerugDeel het met uw vrienden!