Beoordeling 9.3 gebaseerd op 80 beoordelingen op Klantenvertellen.nl.

Reviews

Schrijf een beoordeling

Lees onderstaand de reviews van Klantenvertellen.nl

 • Ed van der Waart Den Haag
  10
  Ja, ik beveel dit aan
  Reden bezoek
  Onderhoud en/of APK
  Ervaring
  Vanaf het eerste contact met Mensinck over het onderhoud van mijn audi voelde ik me welkom. John is bijzonder geduldig en bekwaam in wat hij doet. Voor mij geen enkel bezwaar om vanuit Den Haag mijn auto bij Mensinck in onderhoud te hebben.
  Ik raad het iedereen aan!
  • Service: 10
  • Prijs/Kwaliteit: 10
  • Deskundigheid: 10
 • Patrick Bon Spijkenisse
  10
  Ja, ik beveel dit aan
  Reden bezoek
  Aanschaf gebruikte auto
  Ervaring
  Via Auto trader uitgekomen bij Auto Mensinck voor een Audi R8.
  Nooit eerder gehoord van deze zaak , dus op pad er naar toe.

  Kan niet anders zeggen dan vriendelijk personeel, een mooie showroom, en een goede nette service. Vandaag de R8 opgehaald ,en alles keurig in orde, bakje koffie gedaan,even bijgepraat, en uiteindelijk met een goed gevoel vertrokken.
  Hier zou ik zo weer een auto kopen in de toekomst.!
  • Service: 10
  • Prijs/Kwaliteit: 10
  • Deskundigheid: 10
 • Frans + Lucille Smets Hoogeloon
  10
  Ja, ik beveel dit aan
  Reden bezoek
  Aanschaf gebruikte auto
  Ervaring
  Na lang zoeken hebben we een mooie Porsche gezien bij auto mensinck.
  Het voelde bij binnenkomst al meteen goed aan.
  We hebben er toen goed over nagedacht, en besloten deze te kopen.
  Wat een service en geduld. Ze nemen alle tijd voor je (bedankt Jeroen). We hebben hem gisteren pas gehaald, maar tot dusver Zijn we 100% tevreden. We weten ook dat we bij hun terecht kunnen mocht er iets zijn. Complimenten voor jullie prachtige showroom waar alles er pico bello uitziet.
  • Service: 10
  • Prijs/Kwaliteit: 10
  • Deskundigheid: 10
 • Mark/Annet van Tiel Terneuzen
  10
  Ja, ik beveel dit aan
  Reden bezoek
  Aanschaf gebruikte auto
  Ervaring
  Wij hebben nu voor de 2e keer een Audi gekocht bij Mensicnk en de service en uitleg die je daar krijgt is zeer goed.
  De mensen zijn zeer vriendelijk en ze hebben een passie voor auto's. Afspraken worden correct nagekomen.
  We zijn uitermate tevreden.
  • Service: 10
  • Prijs/Kwaliteit: 10
  • Deskundigheid: 10
 • Robin Deen Helmond
  10
  Ja, ik beveel dit aan
  Reden bezoek
  Reparatie en/of schadeherstel
  Ervaring
  Ik koop al jaren mijn Audi's bij Auto Mensinck, met passie voor auto's staan ze altijd klaar om je te helpen. Vandaag was mijn probleem snel en deskundig opgelost.
  • Service: 10
  • Prijs/Kwaliteit: 10
  • Deskundigheid: 10
 • Jan en Margot Meuffels Echt
  9.3
  Ja, ik beveel dit aan
  Reden bezoek
  Aanschaf gebruikte auto
  Ervaring
  Klasse bedrijf. Uitstekend deskundig, eerlijk en vrijblijvend afvies. Hartelijke ontvangst, gemoedelijkheid en ontspannen sfeer. Afspraken worden correct nagekomen.
  We zijn uitermate tevreden.
  • Service: 9
  • Prijs/Kwaliteit: 10
  • Deskundigheid: 9
 • Richard Ermelo
  9.3
  Ja, ik beveel dit aan
  Reden bezoek
  Aanschaf gebruikte auto
  Ervaring
  In oktober een Volkswagen California gekocht bij dit voor ons onbekende autobedrijf. Best een hele gok voor zo'n kostbare bus. Echter wij wilden deze uitvoering in smetteloze staat, dus na het lezen van wat reviews de knoop doorgehakt. De mensen zijn vriendelijk en de auto is geheel conform afspraak afgeleverd. Ik wilde de review niet eerder schrijven omdat ik eerst ervaring op wilde doen. Kort geleden een kleinigheidje aan de bus gehad wat hier bij Volkswagen (gezien de reisafstand) is opgelost. Auto Mensinck heeft dit keurig afgehandeld. Heel snel en geen gezeur. Ik raad dit bedrijf zeer zeker bij een ieder aan.
  • Service: 10
  • Prijs/Kwaliteit: 9
  • Deskundigheid: 9
 • Michel en Marlies Schijf
  9
  Ja, ik beveel dit aan
  Reden bezoek
  Aanschaf gebruikte auto
  Ervaring
  Voor het eerst een Audi aangeschaft en wel bij Auto Mensinck. Al bij het eerste contact hadden wij bij hen een goed gevoel. Voor ons heeft dit te maken met de uitstraling van het bedrijf en de occasions. Het contact is persoonlijk en er wordt met je meegedacht. In de uitleg die gegeven wordt blijkt al snel dat binnen het bedrijf heel veel kennis aanwezig is mbt "Audi". Ik heb daarom weloverwogen een keuze gemaakt om bij Auto Mensinck mijn Audi te kopen en voor mij, in een woord 'geweldig'. Expertise, kwaliteit en klantgerichtheid, het hele concept klopt. En ja, ik ga zeker terug.....maar eerst genieten van deze Audi.
  • Service: 9
  • Prijs/Kwaliteit: 9
  • Deskundigheid: 9
 • Patrick en Chantal van Gorp-Willems Reusel
  9.3
  Ja, ik beveel dit aan
  Reden bezoek
  Aanschaf gebruikte auto
  Ervaring
  TOPbedrijf. Inmiddels al enkele Audi's gekocht (en weer ingeruild) bij dit mooie bedrijf.Uiterst flexibel, nooit een probleem. Klaar terwijl U wacht. Ook koffie en vriendelijkheid als je niet meteen beslist een auto te kopen.

  Een bedrijf waar je ook binnen mag komen om (even) over de gezamelijke (Audi) passie te praten.
  Een klassebedrijf, met klasse auto's!!!
  • Service: 10
  • Prijs/Kwaliteit: 9
  • Deskundigheid: 9
 • Jeanne en Guus Smits Valkenswaard
  9
  Ja, ik beveel dit aan
  Reden bezoek
  Aanschaf gebruikte auto
  Ervaring
  Voelden ons meteen op ons gemak en werden zeer vriendelijk geholpen door Wouter. Nam alle tijd voor ons en liet ons alle tijd om onze keuze te maken. Auto werd netjes op afgesproken tijd als nieuw geleverd. Gaan nu beginnen met genieten van onze eerste Audi A4 Avant.
  • Service: 9
  • Prijs/Kwaliteit: 8
  • Deskundigheid: 10
 • Maurice
  9
  Ja, ik beveel dit aan
  Reden bezoek
  Aanschaf gebruikte auto
  Ervaring
  Afgelopen week bij Auto Mensinck mijn nieuwe A3 gekocht. De auto werd keurig volgens afspraak geleverd. Al met al ben ik zeer tevreden en kan ik Auto Mensinck bij iedereen aanbevelen.
  • Service: 9
  • Prijs/Kwaliteit: 9
  • Deskundigheid: 9
 • Inge Bussing-Nieuwenhoven Nijmegen
  9
  Ja, ik beveel dit aan
  Reden bezoek
  Aanschaf gebruikte auto
  Ervaring
  Ik heb 2 weken geleden een gebruikte auto gekocht bij dit bedrijf en ben zeer prettig geadviseerd. Deskundig personeel en zeer goede service.
  • Service: 9
  • Prijs/Kwaliteit: 9
  • Deskundigheid: 9TerugDeel het met uw vrienden!